SEA DANCE FESZTIVÁL 2017

A Sea Dance Fesztivál az újvidéki EXIT Fesztivál tengerparti folytatása. A montenegrói Budva Budapesttől 830, Újvidéktól 580 kilometerre található,
ez a legnagyobb és legfelkapottabb tengerparti település Montenegróban.


Áttekintés

2017. július 13-15.
Jaz Beach, Budva, Montenegro

A Sea Dance Fesztivál az újvidéki EXIT Fesztivál tengerparti folytatása.

Ha az EXIT-re is mész, van utána pár napod, hogy kipihend magad és leutazz Montenegro vadregényes tengerpartjára, ahol feldobhatod a nyaralásodat a Sea Dance Fesztivállal.

Line up: SEAN PAUL // JOHN NEWMAN // FATBOY SLIM

 

Jegyek

SDF Promo bérlet március 2-től 11.900 Ft Vásárlás
ADVENTURE bérlet (EXIT+SDF) 23.900 Ft Vásárlás
SDF Kempingbérlet 8.900 Ft Vásárlás
Utasbiztosítás külföldi utazáshoz EUB Vásárlás

Oszd meg ismerőseiddel!

A Sea Dance Fesztivál az újvidéki EXIT Fesztivál tengerparti folytatása.

Ha az EXIT-re is mész, van utána 3 napod, hogy kipihend magad és leutazz Montenegro vadregényes tengerpartjára, ahol feldobhatod a nyaralásodat a Sea Dance Fesztivállal.

A TENGERPART
A 25 kilométernyi homokos-aprókavicsos tengerpart öblökkel tagolt, a homokos tengerpartok riviérájának is nevezik. A városhoz 1 kék zászlós strand tartozik, de a környékén még 7 található.

Jaz Beach a See Dance Fesztivál helyszíne. A strand köves, kavicsos, a vize gyönyörű türkiz színű. 2,5 km-re található Budvától Tivat felé, 2 hosszú partszakaszból áll. A strand fölött nagy kempingterület található, mely a fesztivál hivatalos kempingterülete.


4-et fizetsz, 5-öt kapsz!

Ezzel akcióval 5 bérletet adunk 47.600 Ft-ért, egy bérlet tehát csak 9.520 Ft-ba kerül így!

Gyűjstd össze a haverokat, és vásárolj 1 tranzakcióban 4 db Sea Dance bérletet, az 5-et pedig mi adjuk grátisz!

(Az ingyenes, ötödik bérletet csak akkor tudjuk adni, ha a 4 bérlet vásárlása ugyanazon a vásárlási tranzakción belül történik, tehát ha a 4 bérletet egyszerre vásárolod meg!)

Ne maradj le, az akciós jegyek csak korlátozott számban elérhetőek!

 

 

SDF bérlet: 11.900 Ft

A bérlet július 13-15-ig érvényes.
A jegy igénybevételére csak magyar illetőségű személyek jogosultak!
A jegy beváltásakor a jogosultság ellenőrzése miatt be kell mutatni a személyigazolványt, vagy az útlevelet, Magyaorországon élő külföldieknek pedig a magyar lakcímet igazoló dokumentumot, vagy magyar diákigazolványt!
MEGVESZEM

 

 

ADVENTURE 2017 PROMO FESZTIVÁLBÉRLET (EXIT + SEA DANCE): 23.900 Ft

Miért állnál meg az EXIT-nél, mikor a Fesztivál a tengerparton folytatódik?
Az Adventure bérlettel jogosult vagy az EXIT és a SEA DANCE Fesztiválra, kedvezményes áron!

A bérlet érvényessége:
EXIT Fesztivál: Újvidék, Szerbia – Pétervárad Erőd, 2017. július 06-09.
Sea Dance Fesztivál: Budva, Montenegro, 2017. július 13-15.

A jegy beváltásakor a jogosultság ellenőrzése miatt be kell mutatni a személyigazolványt, vagy az útlevelet, Magyarországon élő külföldieknek pedig a magyar lakcímet igazoló dokumentumot, vagy magyar diákigazolványt!
A vochert a helyszínen karszalagra cserélik, erről bővebb információ az eng.exitfest.org oldalon lesz elérhető a Fesztivált megelőzően.
A jegy ára nem visszatéríthető.
A bérlettel naponta 19:00 órától 03:00 óráig lehet belépni.

MEGVESZEM

 

SDF kempingjegy

A kempingjegy július 11-17-ig érvényes.
A helyszínen 1,1 eur/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő.

MEGVESZEM

 

MONTENEGRO


Montenegró egy olyan különleges hely, ahol egymástól kődobásnyira található tenger, folyó, patak, tó, hegy, völgy, nem véletlen, hogy lenyűgözi a látogatóit és arra ösztönzi, hogy hogy újra és újra visszatérjen ide.

Ideális hely a pihenni vágyóknak, de a nagy felfedezőknek is!


BUDVA


Budva a montenegrói riviéra fővárosának számít, mindent megtalálunk itt, amire csak vágyhatunk: nappal a strandé és a sportoké a főszerep, este a bárok és az éttermek veszik át az irányítást, éjjel pedig  a klubokban megy a dínom-dánom…

Lehetetlen betelni azzal a rengeteg szépséggel, amit Budva és környéke ad nekünk. Tulajdonképpen olyan, mint bármelyik másik tengerpart, de mégis más: itt valahogy sokkal közelebb érezhetjük magunkat az érintetlen természethez.

Klímája mediterrán, a települést egyik oldalról a végtelen tenger, másik oldalról pedig a Lovcen hegység határolja, mely megvédi a hideg, kellemetlen szelekkel szemben.

Szép strandok és tiszta tenger vár ránk, valamint sok-sok felejthetetlen programlehetőség – a See Dance Fesztiválon kívül is.

Budva története a feljegyzések szerint az 5. századig vezethető vissza, fő látnivalója az óváros, melyet ókori városfal ölel körül. Mindenképp érdemes megnézni a 15. századi citadellát, mely a város déli részén egy még régebbi város romjaira épült. Az épületben egy könyvtár található, ahol magyar vonatkozású emlékeket is találhatunk, hiszen Montenegro régen az Osztrák-Magyar Monarchia része volt.

A monda szerint Budvát Kadmo alapította, aki Agenon fia volt. Miután Tébából elüldözték, itt telepedett le, mert nagyon megtetszett neki a hely.


SVETI STEFAN


A környék egyik legfőbb látványossága. Korábban halászfalu volt, manapság viszont elegáns szálloda-városként működik, ahol gyakran hírességek, modellek, színészek is megfordulnak.

A kisvárost, mely egy félszigeten található, mindenhol ismerik szépségéről és építészetéről. A települést körülölelő strandon érezhetően keverik a történelem és gyönyörű természeti környezet.

Az utcákon a házak falai megőrizték történelmi megjelenésüket, az épületek belülről viszont modern és luxus kialakításúak.

Távolság Budvától: 10 km

SVETI NICOLA


Kis sziget, de mégis a legnagyobb Budva környékén, melyet hajóval érhetünk el. A sziget 2 km hosszú, itt igazán érezhető a természet közelsége: tűlevelű erdő, szarvasok, nyulak, kristálytiszta tenger…

Távolság Budvától: 4 km

KOTOR


A kotori óváros az UNESCO listáján is szerepel, a világörökség része. A város az állapotában egyik legjobban megőrzött középkori városközpont. A település a gyönyörű Kotori-öböl keleti csücskében fekszik, ez az egyik legmélyebben a szárazföldbe benyúló öböl az Adriai-tengeren.

Kanyargós, szűk utcácskái, hangulatos terei és kis templomai vonzzák a turistákat.

Távolság Budvától: 25 km


DUBROVNIK


Dubrovnik, régi nevén Ragúza egy horvát város, mely az ország legdélebbi részén, az Adria partján található. A turistáktól nyüzsgő óvárosi rész 1979 óta szerepel az UNESCO világörökségi listáján.

Távolság Budvától: 95 km


Hogy megtapasztaljuk a helyi emberek vendégszeretetét, mindenképp kóstoljuk meg a helyi konyha utánozhatatlan ízeit: sonka, olajos sajtok, olajbogyó, tengeri halak, rákok és kagylók. A hagyományos ételek mellé hagyományos italokat is kínálnak, mint például a pálinka szerű rakija, a fehér bor és a vörös bor.

Budvában nem fogunk éhezni, ez már egyszer biztos: rengeteg kávézó, bár, pizzéria, vendéglő és étterem várja vendégeit, a helyi ételek mellett a nemzetközi konyha fogásait is megkóstolhatjuk.

Videók

SEA DANCE FESZTIVÁL 2017.
Jaz Beach, Budva, Montenegro

A montenegrói Budva Budapesttől 830, Újvidéktól 580 kilometerre található,
ez a legnagyobb és legfelkapottabb tengerparti település Montenegróban.

Térkép

Jegy csomagok

Vásárlás
Sziget 25 – Cruise
2017. augusztus 9, 10, 11, 12, 13.
Vásárlás
Guns N’ Roses koncert Bécsben
2017. július 10 (hétfő)
Vásárlás
Sziget Fesztivál
2017. augusztus 9-16.
Vásárlás
Budapest – Balaton Sound party transzfer
2017. július 5-10.