Snowbombing 2017.

Az eredeti. A páratlan. A kihagyhatatlan! Még foglalhatók helyek!

Áttekintés

2017. április 03-08.
Mayrhofen, Ausztria

Az eredeti. A páratlan. A kihagyhatatlan!

“Snowbombing. Hol is kezdjük… Mayhrofen, Ausztria, itt kezdődik! A fesztivál, melyet 2600 méter magasságban rendeznek, Európa egyik legjobb síterületén, megfűszerezve a legőrültebb helyszíneken fellépő világhírű előadókkal (vegyük például az Iglu-partyt, az “Elvarázsolt-erdő bulit” vagy a földalatti teniszpályát, ahol szintén megőrülsz a hangulattól!) Luxusfürdők, autentikus konyha és egy darab sátor sincs kilátásban… A kék és fekete pályák után a fügesnapsz-ot is jól meg lehet húzni! Nos, akkor egy faház-foglalás mehet is?

Jelentkezés

Szállás már 279 £-tól Foglalás

Oszd meg ismerőseiddel!

Foglalás

Egy fesztivál annyira jó, mint amennyire a helyszíne. Mayrofenben a téli természet minden csodája megtalálható: lenyűgöző alpesi csúcsok, hófödte kilátók, kis fenyőerdők, egy 300 éves, tradícionális osztrák fapajta, egy hóból készült nightclub. 135 km-nyi sípálya, 3286 méteres gleccser és egy díjnyertes terep park. A síelés kedvelői is megtalálják a számításukat Mayrhofen-ben. Mayrhofen Tirol harmadik legnagyobb városa, 32 km-re, délre található Jenbach-tól, a Ziller völgyben. A kisvárost 9 további téli síparadicsom veszi körbe: Fugen, Hochfugen, Kaltenbach, Zell, Gerlos, Kunigsleiten, Finkenburg, Tux és a Hintertuxer gleccer.
A Snowbombing nem követi a szabálykönyvet. Olyan helyszíneken vannak a bulik, amiket el sem tudnánk képzelniBulik a hegytetőn lévő, égig-érő igluban, szabadtéri erdei koncertek, titkos partyk a vidéki pajtában, Ausztria legnagyobb beöltözős utcai bulija… Gyere el a Snowbombing-ra és éld át ennek az egyedi, utánozhatatlan fesztiválnak a hangulatát!

A Racket klub nem más, mint egy földalatti tenisz központ, ami a Snowbombing idejére egy hatalmas 2500 férőhelyes fantasztikus nightclub-bá alakul át. Szuper hangtechnika, egyedi „földöntúli” hangulat a föld alatt.

A Racket club a város közepén található és az évek folyamán már nagyon sok mindent látott: Chemical Brothers, Pete Tong, Carl Cox, Rudimental, Disclosure, DJ Shadow, Groove Armada, The Vaccines, Above and Beyond, Booka Shade, Sub Focus, Chase & Status, Example, DJ Yoda, Megnetic Man, Pendulum, Grandmaster Flash, DJ Shadow, Carl Cox csak, hogy megnevezzünk párat. A hang kristálytiszta, a világítás világszínvonalú. Minden Snowbomber tudja, hogy csak egy jó Racket kell a bulihoz.


Waldfestplatz – Az erdő, ahol olyan zenekarok és DJ-k léptek fel, mint a Prodigy, Four Tet, Kasabian, Disclosure, Rudimental, Example, Dizzie Rascal, Labirinth, Fatboy Slim, De la Soul, Krafty Kuts, Madness 2Many DJs és még sokan mások.

Ez a helyszín megint mindent vinni fog, itt lesz Mayrhofen teljes lakossága is . A környező tradícionális kunyhókat bárokká és kolbászozóvá, az öreg fa színpadot pedig a világ legnagyobb sztárjaihoz méltó fellépőhellyé varázsolják.


A minden évben megrendezésre kerülő utcai party szerintünk Európa legnagyobb utcai beöltözős bulija. 5000 Snowbomber (és a helyiek) hatalmas bulit csapnak Mayrhofen utcáin. Késő délután kezdődik és egészen késő estig tart.

A korábbi évek témái: Mardi Gras, Misztikus hősök, Felfújható Viking hajók, Retro síruhák és a királyi esküvő. A tavalyi év témájára már csak úgy utalunk, hogy a „Lederhoedown”: képzeljetek el sok tiroli népviseletbe öltözött embert, bajusszal, sörös lányokat az Oktoberfest-ről, sok Jancsit és Juliskát. Mindenki jódlizik és remek a hangulat. Na, volt ilyen utcai party is!


Buliztál már olyan közel a csillagokhoz, hogy az volt az érzésed, hogy megérintheted őket? Buliztál már olyan iglu-ban, aminek két tánctere és 3 jégből faragott bárpultja van? Forralt boroztál vagy koktéloztál már tábortűz mellett télen, miközben világhírű DJ-k pörgetik a lemezeket? Ha nem, akkor most itt az esélyed…

Mayrhofen városkája feletti fennsíkon található party helyszín semmihez sem fogható. Egy jégfolyosó vezet a két tánctérhez, a chill out helyszín gyönyörű szőrmebundákkal van díszítve és itt található a 3 bárpult is. Nincs ennél „cool”-labb buli helyszín! A Sarkköri Disco a nappalok eltöltésére is tökéletes. Élvezd a chillout zenét, a nap sugarait, vagy ejtőzz egy napágyban hideg sört kortyolgatva. Még jobb, ha foglalsz magadnak egy iglut és le sem mész a hegyről. A világ legkényelmesebb hálózsákjai fognak éjszaka melegen tartani. Ha mindez megvan, akkor ez mehet is az „erről mesélni fogok az unokáimnak” mappába.


Ez a legszürreálisabb party a Snowboombing-on. Egy favágó hegyi menedékében kerül megrendezésre a buli a semmi közepén.

A helyszínt busszal lehet elérni Floitental „elfelejtett völgyén” keresztül. A busz felmegy a meredek völgy oldalán, egy vad erdőn keresztül, vízesés mellett, havas mezőkön át, melyek egészen a Tux gleccserig vezetnek. Itt vár rátok ez az egyedi helyszín: a 300 éves Tristenbachalm… A teraszon kint zenészek játszanak és tábortüzek tartják melegen a vendégeket, miközben különböző feladatokban lehet összemérni erőnket a „favágóéval”. A fellépőket még nem jelentettük be erre a helyszínre, de ez előző években olyan nagy nevek tették tiszteletüket, mint a Breach and Artwork (osztrák house act), Skream, Jackmaster és még sokan mások. Kezdjetek el izgulni az út miatt az erdőben már áprilisban. A jegyek magukban foglalnak egy welcome drinket és egy isteni finom esti lakmározást, hogy még emlékezetesebbé tegyük ezt az estét. Fontos: A Backcountry party-ra a jegyeket elővételben kell megvásárolni, extraként kell hozzáadni a standard Snowbombing package mellé, a „Manage my booking” menüpont alatt.


A Snowbombing-on a délutánokat a 1800 méter magasan a kék ég alatt, a hegyi színpad mellett érdemes eltölteni, jéghideg sört kortyolgatva. Ez az a hely ahol Mr. Motivator rengeteg bemelegítő bulit tartott, ahol a késő délutánokból kora este lesz és ahol a fáradt és meggyötört síelő megnyugvást talál a forralt borban és a felesekben. A Snowbombing DJ-k biztosítják a talpalávalót déltől.


A Vörös 7-es aljánál, jobb oldalon található az Eisberghütte – Rompa Reggae Kunyhója. Ska és dub zene szól, a korábbi évek dj-ei: Mistaiam, Rudimental, Breach, Artwork, Fattie Boom Boom, Savage Henry, Daddy Nature, Dusty Lungs, Sai and the Farm Yardies. A Reggea kunyhó a legcoolabb hely a hegyekben, saját napozóterasszal 1800 méter magasan fantasztikus kilátással a környező sípályákra. Ezt a helyet nem érdemes kihagyni és ha keresitek, csak fülelni kell, mert az egész hegyet rázza a basszus.

A 2014-es Snowbombing egyik legjobban várt helyszíne volt. Itt pörgette a lemezeket Skream és a Martinez Brothers, a Digital Soundboy takeover feat Shy FX és a bandája és grand piano house special szettek biztosították a hétre a talpalávalót.

Dinamikus… Lenyűgöző… Ikonikus

A Sneekar hütte annyira alpesi amennyire csak lehet, a gourmet étterem és party helyszín 2225 méter magasan. Piramis formájú épület éttermében helyi bio alapanyagokat használnak (a tulajoknak saját farmjuk van a völgyben), a levegő fenséges, a kilátás lenyűgöző (a Penken síterepre lehet rálátni) és néha le kell bukni, ha jönnek a repülők. (na jó csak majdnem).

Kihasználtuk ezt a festői helyet (ami a közelmúltban lett felújítva, ezáltal még gyönyörűbb lett) és megkértük pár DJ barátunkat, hogy itt is szórakoztassák a nagyérdeműt. Innen közvetítjük a Snowbombing podcastokat és ide mindig érdemes benézni, mert ki tudja, mikor lesz egy spontán party a Piramisban?

Snowbombing 2017.
Mayrhofen, Ausztria

Ajánlott útvonal Budapestről:

Bécs – Linz – Salzburg – Mayrhofen (720 km)

Térkép

További ajánlatok

Vásárlás
PLAYIT SHOW SZEGED
2017. június 11. (10:00-18:00 óráig)
Vásárlás
EXIT Fesztivál 2017.
2017. július 06-09.
Vásárlás
ROG PlayIT PLUS DEBRECEN 2017.
2017.05.06. (20:00-02:00 óráig)
Vásárlás
Balaton Sound 2017.
2017. július 05-09.