Balaton Sound Diákjegyek (H)

Zamárdi,
1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Kedves BS Diákjegyes Barátunk!

Szeretnénk nektek megköszönni azt a türelmet és támogatást, amit az elmúlt hetekben kaptunk tőletek.

A magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében 2020. augusztus 15-ig nem tartható 500 főnél nagyobb tömegrendezvény, ezért fájó szívvel, de az idei Balaton Soundot nem rendezhetjük meg.

Nagyon szomorúak vagyunk, hiszen 2007 óta minden évben ugyanolyan lelkesedéssel és erőbedobással dolgozunk azon, hogy az év legütősebb bulijait hozzuk el nektek Zamárdiba. De bármennyire is nehéz, úgy gondoljuk, hogy ez a döntés a Ti és a fesztivál munkatársainak biztonságát szolgálja.

Szeretnénk a türelmeteket kérni, amíg a jegyterjesztő partnereinkkel közösen megvizsgáljuk és kidolgozzuk a jegyvásárlókat érintő részleteket. Minden információról és fejleményről e-mailben fogtok tájékoztatást kapni, reményeink szerint minél hamarabb.

Történetünk során ez az első olyan nyár, amikor nem fesztiválozhatunk együtt veletek a Balaton partján. Mi már alig várjuk, hogy jövőre találkozzunk és újra együtt bulizzunk a naplementében! Köszönjük, hogy velünk vagytok, mi is veletek vagyunk távolról, de találkozunk 2021-ben! Addig is vigyázzatok magatokra és egymásra!

A Balaton Sound szervezői és a MEEX

1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Infó


A Balaton Sound pontos időpontját még nem hirdettük ki, de hamarosan értesítünk benneteket!


Nem tudjuk garantálni, hogy 2021-ben ugyanaz a lineup lesz, mint ami idén lett volna, de igyekszünk jövőre is a legizgalmasabb fellépőket elhozni nektek!


Mivel egy számunkra is precedens nélküli, nehéz helyzetről van szó, szeretnénk a türelmeteket kérni, amíg a jegyvásárlókat érintő kérdéseket és lehetőségeket kidolgozzuk. A részletekről minden jegyvásárlót e-mailben fogunk tájékoztatni és az információk felkerülnek majd a weboldalunkra is.


Igyekszünk minél hamarabb tájékoztatni titeket a szükséges tudnivalókról, további információ az elkövetkező hetekben lesz elérhető.


Sajnos ez a hatáskörünkön kívül esik, de javasoljuk, hogy vedd fel a kapcsolatot a szálláshellyel/utazást szervező céggel, hogy megtudd milyen lehetőségeid vannak.


Az Általános Szerződési Feltételekért kérjük, olvasd el figyelmesen a teljes dokumentumot, melyet ide kattintva érhetsz el.

Adatkezelési tájékoztató a sziget webshopban történő vásárláshoz


HELPDESK

E-mail: info@meex.hu
Telefon: +36 70 339 6339

 

1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Galéria