BP COMIC CON

Budapest, Hungexpo, 2020.11.21. - 11.22.
1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

KEDVES JEGYVÁSÁRLÓINK!

Köszönjük kitartásotokat és bíztatásotokat! Nagyon sokat jelentett ez nekünk az elmúlt nehéz időszakban. Sok munkát tettünk a rendezvénybe, lelkesen készültünk, készülünk most is, és készülni is fogunk az első Budapest Comic Con rendezvényre.

Április 30-án a kormány bejelentette, hogy az 500 fő feletti rendezvények megtartását augusztus 15-ig megtiltja.

A COVID-19 járvány miatt kialakult helyzet és az ezzel járó korlátozások mindannyiunk életét alaposan átalakították. Jelen pillanatban senki sem tudja megmondani, hogy napjaink mikor fognak ismét visszatérni a megszokott kerékvágásba.

Az utolsó pillanatig hittünk abban, hogy a rendezvény eredetileg tervezett augusztus 14-15-ei időpontját már nem fogják érinteni a jelenleg érvényben lévő szabályozások. Sajnos az új határozatok kihirdetésének pillanatában világossá vált számunkra, hogy módosítanunk kell a budapesti Comic Con időpontját. Így az eredeti dátum helyett új időpontban és helyszínen tudjuk megtartani az első Budapest Comic Cont: 2020. november 21-22-én a Hungexpón.

Természetesen az eredeti időpontra, tehát az augusztus 14-15-re jegyet váltó látogatók nem veszítik el jegyeiket.

Készítettünk egy online kitölthető kérdőívet, és arra kérjük minden kedves jegyvásárlónkat, hogy nyilatkozzon arról, milyen módon szeretné már megvásárolt belépőjegyét felhasználni, vagy kompenzálni a november 21-22-én megrendezésre kerülő Budapest Comic Con-on.

Köszönjük megértéseteket, reméljük találkozunk az új időpontban megrendezett Budapest Comic Con rendezvényen!

Amennyiben a kérdőívvel vagy a regisztrációval kapcsolatban bármilyen kérdésed van, kérjük, írj e-mailt a info@budapestcomiccon.hu címre.

 

1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Infó


Ha több jegyet vásároltál, minden jegyről külön ki kell tölteni egy regisztrációt.


2020.június 5-éig van erre módod.


Ebben az esetben sem vesznek el a jegyeid, hanem automatikusan érvényesek lesznek a megvásárolt jegytípusodnak megfelelő KÉTNAPOS jegyre az új időpontra (2020. november 21-22-re, a Hungexpo A2-es csarnokába.


Vigyázz a már megvásárolt jegyeidre, mert azokkal a jegyekkel tudsz majd belépni a rendezvényre.


Ezzel kapcsolatosan legkésőbb július 5-éig kapsz egy részletes tájékoztató levelet, amiben leírjuk neked, hogy mi lesz a csomagban, és hogyan/hol tudod majd átvenni azt.


Ha a FIX összegű kedvezmény kupont választod, akkor június 30-áig tájékoztatunk arról, hogy tudod felhasználni a kuponodat.


A kuponodat a 2021. december 31-ig megrendezésre kerülő rendezvények jegyvásárlásához tudod majd felhasználni. Ezzel kapcsolatban részletes tájékoztatást fogunk neked küldeni 2020. június 30-áig e-mailben, a regisztrációkor megadott e-mail címedre.


A Normál napijegyek, bérletek és a VIP bérlet belépőjegyek, amikkel részt vehetsz a rendezvényen.

A belépőjegyekkel sajnos nem lehet minden programon részt venni, vannak olyan előadások, dedikálások, és fotós programok, amiken kizárólag plusz, a programra szóló kiegészítő jeggyel lehet részt venni. Ezeket a kiegészítő jegyeket a belépőjegyed mellé meg kell még vásárolni.

A dedikáló és fotós kiegészítő jegyekről hamarosan lesznek bővebb információink. Addig is kövess minket a weboldalunkon, és a rendezvény Facebook oldalán, ahol folyamatosan frissítjük a rendezvénnyel kapcsolatos információkat.


Az új időpontban megrendezésre kerülő Budapest Comic Con rendezvényen tudod átvenni azokat, a rendezvény ajándék átvevő pontján.


Természetesen az ajándék és nyert jegyeddel is várunk szeretettel az új időpontban, november 21-22-én.


Nem, a te jegyeid automatikusan érvényes az új őszi időpontban, és sajnos a te jegyeidre nem érvényes a többi kompenzációs lehetőség.


Kérjük írj nekünk e-mailt nekünk az info@budapestcomiccon.hu e-mail címre, és a kollégáink egy munkanapon belül segítenek neked!