.

.

Áttekintés

2018. július 12-15.
Újvidék, Szerbia (Péterváradi Erőd)

 

Az EXIT szerényen, de mégis bátran indult még 2000-ben, amikor diáktüntetések zajlottak Szerbiában a szabadság és a demokrácia mellett. Ma a rendezvény már elmondhatja magáról, hogy kétszeresen is a „Legjobb nagyfesztivál” díjat birtokolja, ugyanis a napokban az Európai Fesztiválok Djátadóján másodszor is elnyerte ezt a díjat.
Micsoda változások történhetnek 15 év alatt! Nem kis teljesítmény ezt a címet elnyerni, ugyanakkor hűen tükrözi, hogyan is fejlődött az EXIT az évek során odáig, hogy a világ 60 országából összesen 2 és fél millió látogatót tud vonzani. Ami egy mozgalomnak indult, az ma már a világ az egyik legrangosabb zenei eseménye.


A napijegyek korlátozott számban elérhetőek!

 

 

Jegyek

4 napos bérlet 21.500 Ft VÁSÁRLÁS
Napijegy - 07.12 8.300 Ft VÁSÁRLÁS
Napijegy - 07.13 8.300 Ft VÁSÁRLÁS
Napijegy - 07.14 8.300 Ft VÁSÁRLÁS
Napijegy - 07.15 8.300 Ft VÁSÁRLÁS
Kempingbérlet 8.900 Ft VÁSÁRLÁS

Oszd meg ismerőseiddel!

Ma a rendezvény már elmondhatja magáról, hogy kétszeresen is a „Legjobb nagyfesztivál” díjat birtokolja, ugyanis a napokban az Európai Fesztiválok Djátadóján másodszor is elnyerte ezt a díjat.


1. nap – Július 12.
Richie Hawtin, Amelie Lens, LP, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Migos, Fever Ray, Ben Clock, Craig Richards b2b Nicolas Lutz, Dogg Eat Dogg, Sevdaliza.
2. nap – Július 13.
Madball, Burak Yeter, Cairl Craig, Cockney rejects, Ziggy Marley, Maceo Plex, Jax Jones,Lions Law, Mike Servito, Roadhad
3.nap – Július 14.
Solomun, Bombers, Borish Brejcha, Idles, Grace Jones, Slaves, Brujeria, Delta Heavy, Helena Hauf, Matrix & Futurebound
4. nap – Július 15.
Alice Merton, Nina Kravitz, Tale of us, Grave Digger, David Guetta, Martin Garrix, Asian Dub Foundation, Elderbrook, DJ Tennis, Asphyx

A világ legjobbjának megválasztott Martin Garrix is csatlakozik David Guettához az EXIT Festival történelminek ígérkező zárónapján

Hogy méltóképpen ünnepelje az EXIT, hogy a Legjobb Európai Fesztiválnak választották meg a rendezvényt, a fináléra egy masszív partit hozott össze. A szerb fesztivál az utolsó estéjére, amelyre július 15-én, vasárnap kerül sor, olyan nagyszerű előadókat szervezett már eddig is, mint David Guetta, aki a nagyszínpadon zenél majd, míg a Dance Arenába a techno sztár Nina Kravizt várják. Azonban ez az óriási buli nem lenne ugyanaz a világ legjobb dj-jének zsinórban kétszer is megválasztott Martin Garrix nélkül, aki úgy döntött, hogy a Téli Olimpia után a Legjobb Európai Fesztiválon is záró szettet ad majd. A holland sztár természetesen látványos show-val együtt érkezik majd a péterváradi erőd falai közé, ahol az EXIT fesztivál már majdnem két évtizede kerül megrendezésre. Idén a világ legnagyobb sztárjait sikerült elcsábítani déli szomszédunkhoz: Migos, Grace Jones, Fever Ray, valamint további több száz előadó, több mint 20 színpadon. Idén egyébként csupán néhány alkalom adódik, hogy egy estén és egy színpadon lássuk és hallhassuk Guettát és Garrixet, pedig két közös zenéjük, a Like I Do és a So Far Away is uralja a rádiós lejátszási listákat világszerte.

Martin Garrix & David Guetta – So Far Away:

https://youtu.be/o7iL2KzDh38

A legfiatalabbként nyerte el a címet a DJ Mag Top 100 DJ-jének listáján, és a 2016-os esztendő után 2017-ben duplázni tudott a fiatal holland, maga mögé utasítva olyan világsztárokat, mint Tiësto, Calvin Harris, Armin Van Buuren, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Eric Prydz és mindenki mást is. Még nincs 22 éves, de máris nagyobb sikereket ért el, mint más előadók egész karrierjük során. Sok fiatal sztárral ellentétben Martin Garrix nagy szakértelemmel egyengeti útját a zeneipar labirintusán keresztül, és emellett olyan slágereket sikerül írnia, amiket milliárdok hallgatnak a Youtube-on. A Forbes magazin is felfigyelt a zeneiparra tett hatására, ahol beválasztották a legbefolyásosabb 30 év alattiak listájára, emellett a világ tíz legjobban kereső DJ-i között is megtalálható a neve.

Martin Garrix – Live at Amsterdam 2017:

https://youtu.be/rhcmM3SGNqE

Garrix 2013-ban robbant be a zeneiparba az Animals című gigaslágerével, amely letarolta az egész világ toplistáit és már egy milliárd fölötti megtekintéssel bír a Youtube-on is. Ez a siker ibizai és las vegasi rezidenskedéshez vezetett, valamint olyan sztárokkal dolgozhatott közösen, mint Tiësto, Avicii és Usher. A 2016-ban megjelent, Bebe Rexha-val közösen jegyzett In The Name Of Love c. zenéje új távlatokat nyitott. A Youtube-on több mint 600 millió megtekintésnél jár már, ami azt is bizonyítja, hogy az Amszterdam környéki srác nem csak, hogy sokoldalú, de azt is, hogy nem csupán követi a trendet, hanem alakítja is azt. Az egyik leghíresebb amerikai talk showba, Jimmy Fallon The Tonight Show-jába is meghívták, ami a műfaj képviselői közül keveseknek adódik meg. Garrix pedig nem volt hálátlan, ugyanis tehetségét úgy bizonyította, hogy a színpadon gitáron játszott! A tavalyi év egyik slágere a Dua Lipával közösen szerzett Scared To Be Lonely volt, amelyet közel 350 millióan játszották már le streamen.

Az EXIT Festival 2018. július 12-15. között kerül megrendezésre az Újvidéken található péterváradi erőd területén. A rendezvényre olyan világsztárok érkeznek, mint Migos, Grace Jones, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Dog Eat Dog, Slaves, Jax Jones, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Idles, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Ofenbach, Slapshot, Asphyx, Bombers és még sokan mások.

Fesztivál a fesztiválban: teljes az EXIT No Sleep Novi Sad színpadának line up-ja

Miután az EXIT Festival bejelentette az „All-Star” gálának is beillő line-upját a híres Dance Arenába olyan nevekkel, mint Nina Kraviz, Maceo Plex, Solomun, Richie Hawtin, Adam Beyer & Ida Engberg, Amelie Lens, Ben Klock és még sokan mások, most a No Sleep Novi Sad színpadán van a sor. Az Arena mögötti árokban helyet kapó színpad, amelyhez lenyűgöző kilátás is párosul, sokak szerint egy önálló fesztivál a nagy fesztiválon belül. A világ leghíresebb klubjai képviseltetik itt magukat, idén a londoni fabric, a new yorki The Bunker, a moszkvai Arma 17 és a római Goa Club működik közre. Július 12-15. között rajongók ezrei gyűlnek majd össze a péterváradi erőd falai között, hogy olyan sztárok előadásait élvezzék, mint Helena Hauff, DJ Tennis, Mike Servito, Daniel Avery b2b Rødhåd, Red Axes, Julia Govor, Craig Richards b2b Nicolas Lutz, Erika, Nikita Zabelin, Midland, Tin Man, Philipp Gorbachev, Giorgio Gigli, Abelle, Tijana T, Eric Cloutier, Adiel, Silvie Loto, Bryan Kasenic, Svetlana Maraš, Patrick Russell és még sokan mások.

Az EXIT Festival bemutatja: No Sleep Novi Sad 2018

https://youtu.be/XhoYTlBcPEc

A négy álmatlan éjszaka közül az első július 12-én, csütörtökön lesz, ezen a napon érkezik majd Lego, a jövő ígéretes sztárja Stockholmból, aki a Parabel kiadó égisze alatt tevékenykedik, valamint a brit duó, Blackhall & Bookless is, akik a Jaunt partijaikat több mint egy évtizede igazgatják már. A nemzetközileg is elismert szerb sztár dj, Tijana T is csatlakozik a csapathoz, ő a londoni fabric klub gárdájához tartozik, valamint a folytatásban Midlandot is köszönthetjük, aki a nemrégiben megjelent fabriclive 94 albumot is készítette. Ahogyan a szombat esték a fabricban, úgy az EXIT-re látogató fabric csapat is elképzelhetetlen a rezidens dj, Craig Richards nélkül. Hozzá csatlakozik majd Nicolas Lutz, akivel közösen b2b szettet adnak majd a kora reggeli órákban. A zárásért a sokak által a következő generáció sztárjának tartott Daniel Avery és a Dystopian kiadó főnöke, a globális techno sztárja, Rødhåd közösen felel majd. Averynek egyébként pénteken fog régóta várt új albuma is megjelenni.

Július 13-án, pénteken egy különleges koncerttel készül a No Sleep Novi Sad színpadára a szerb zeneszerző, Svetlana Maraš, a Radio Belgrade-on futó Electronic rendezője, akinek munkásságát Berlintől New Yorkig több fesztiválon is hallhatta már a közönség. Ez tökéletes megnyitóként szolgál majd a brooklyni csapat, a The Bunker fémjelezte estéhez. Az EXIT-re látogató csapatukban ott lesz a Detroitból érkező techno hősnő, Erika, valamint a lenyűgöző live előadásairól ismert előadó, Tin Man is. Ami a mai napig is biztosítja a Bunker sikerét, az a hamisítatlan underground szellemiség, amit már 15 éve garantálnak a klasszis rezidens dj-k. Az igen tapasztalt amerikai veterán, Patrick Russell indítja majd be igazán az estét, majd Eric Cloutier még a hajnal előtt az éjszaka legsötétebb pillanataiért felel majd. A felkelő nap Bryan Kasenic-et éri majd először, aki a legendás The Bunker alapítója, majd a reggeli zárás a detroiti nehézsúlyú sztár, Mike Servito feladata lesz.

Július 14-én, szombaton kelet felé nyit majd a színpad, Oroszország legfontosabb művészeti csapata, a moszkvai Arma 17 veszi birtokba a területet. Ez a csapat áll a legismertebb moszkvai klub és lemezkiadó mögött, valamint fesztiválokat és bulikat is szervez világszerte. Ezen a napon a No Sleep saját rezidens dj-i, Sloxxx és Klaus köszöntik majd a társulatot. Utánuk jön majd az Arma nemzetközileg egyik legsikeresebb tagja, Julia Govor, aki Moszkvában született ugyan, napjainkban azonban már New Yorkban él. Ezen a napon is kapunk egy izgalmas live előadást, amelyet az orosz „egyszemélyes együttes”, Philipp Gorbachev ad majd elő, míg az éjszaka irányítása az Arma ideológusa, Natasha Aballe feladata lesz. A reggel első szettje a feltörekvő orosz sztáré, Nikita Zabeliné lesz, akinek ipari hangzása remek felvezetés lesz a zárás elé. Akárcsak majd vasárnap este a futball vb döntője, úgy ez a reggel is történelmi lesz, ugyanis Helena Hauff is az EXIT-re érkezik, aki az Arma különleges vendége lesz, és aki a sajtó szerint „a legjobb dolog, ami a Beatles óta Hamburgból érkezett”. A lemezjátszók mögött nyújtott képességét mi sem jelzi jobban, minthogy a 2017-es évben az ő szettjét választották az év legjobb Essential Mixének. A közösségi médiától teljesen elzárkózik ugyan, de Helena Hauff autentikus lelkesedéssel járja a világot és szórakoztatja a közönséget a világ vezető fesztiváljain és klubjaiban.

A vasárnap mindig a fináléé, és az olaszok jól ismerik a győzelem receptjét még a legkeményebb mezőnyben is. Hogy a megelőző estéknek méltó vetélytársa legyen, az Örök Város legkedveltebb klubja, a Goa a legjobb csapatát küldi Szerbiába, valamint még vendég sztárokat is magával visz majd, mintha „élet-halál” tétje lenne az estének, akárcsak a punok ellen. Elsőként Fabrizio Sala veszi kezelésbe a kontrollereket, aki a legjobb wam upokért és a leghosszabb after partikért is felel egyben. Őt követi három igazi római sztár, Silvie Loto, aki az ibizai partik rendszeres fellépője, Adiel, az olasz techno szcéna új sztárja, valamint DJ Red, aki Simona Calvani alteregója. Annak a Simona Calvaninak, aki a 20 éve futó Ultrabeat partik rezidense és a Goa Club egyik szimbóluma egyben. Az éjszakai szakasz precíz irányítását Giorgio Giglire bízták, aki a római techno szcéna nagy alakja, és aki olyan népszerű kiadókkal működött már együtt, mint az Elettronica Romana, a Zooloft, Prologue és az Electric Delux. A tavalyi fesztivál varázslatos reggeli szettjéért felelős izraeli duó, a Red Axes idén visszatér az EXIT-re és a páros minden bizonnyal friss zenéket is hoz majd magával legújabb albumukról, amelyet az évtized egyik legbefolyásosabb kiadójánál, a Life & Death-nél jelentettek meg. Ennek a fantasztikus line up-nak a kapitánya ennek a kiadónak az alapítója, azaz DJ Tennis lesz, aki egyébként korábban a Goa vezetője is volt. Az övé lesz a megtiszteltetés, hogy a No Sleep Novi Sad színpadának idei programját lezárja. Annak a színpadnak, ami az évek során különleges formátumával egy kisebb fesztivállá alakult az EXIT fesztiválon belül.

 

Az idei EXIT Festival július 12-15. között kerül megrendezésre az Újvidéken található péterváradi erődben. A fesztiválon világsztárok sora lép fel: Migos, Grace Jones, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Dog Eat Dog, Slaves, Maceo Plex, Solomun, Sevdaliza, Madball, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Burak Yeter, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Idles, Asphyx, Bombers és még sokan mások.

 

 

A Migos is fellép az EXIT Fesztiválon!

Az atlantai trió jelenleg az egyik legnépszerűbb banda, már az egész világot meghódították, nyáron pedig az EXIT Fesztivál Nagyszínpadán lépnek fel! Abszolút headlinerjei az összes jelentős fesztiválnak, Európa hivatalosan is legjobbjának választott fesztiváljára pedig úgy érkeznek, hogy jelenleg két albumuk is ott trónol az amerikai albumeladások toplistájának élén. Ezzel a teljesítményükkel egy év alatt sikerült azt elérni, ami rajtuk kívül csak négy másik együttesnek sikerült karrierjük során. Azzal pedig, hogy 15 daluk is szerepel az amerikai slágerlistán, a Migos a The Beatles 54 éves rekordját döntötte meg. A trió, melynek tagjai Quavo, Offset és Takeoff, először a Versace és a Look At My Dab dalaikkal vétették észre magukat, majd 2016-ban robbantottak a Bad and Boujee slágerükkel, amivel 600 milliós megtekintőt vonzottak Youtube videójukra, valamint négy hétig uralták világranglistát, ugyanabban az időben, amikor Ed Sheeran nem kevésbé ismert slágere, a Shape Of You futott. Míg a The Guardian a The Beatles-szel hasonlította őket össze, a Rolling Stone magazin azt írta róluk, hogy „túlszárnyalták a hip-hopot, a kultúra alakítóivá váltak”. Két Grammy-díj jelölésük van, valamint olyan sztárokkal dolgoztak együtt, mint Pharrell, Nicki Minaj, Drake, Gucci Mane, Katy Perry, Justin Bieber, Cardi B és rajtuk kívül még sok más előadó is részt vett a Migomania-ban. Vitathatatlan, hogy az atlantai trió hosszú ideig uralni fogja a nemzetközi szcénát.

https://youtu.be/-L-xhkOp-RU

Alig telt el pár hét belőle, de máris magukénak mondhatják a 2018-as év egyik legnagyobb presztízsű előadását, ugyanis a világ egyik legnézettebb sporteseményének, az NBA All-Stars gálának a szünetében léptek fel Los Angelesben. És ha még nem lenne elég ennyi, ugyanazon a gálán az All-Stars Celebrity Game keretén belül Quavo elnyerte az MVP címet, miközben olyan sztárokkal játszott együtt, mint Win Butler az Arcade Fire-ből, vagy mint Jamie Foxx vagy Kris Wu színészek. A Migos 2013-as albuma, a Young Rich Niggas és a hozzá tartozó single, a Versace akkor lett igazán felkapott, amikor Drake 2016-ban készített egy remixet a dalból, ezzel reflektorfénybe állítva a srácokat Amerikában. A Bad and Boujee volt az első kislemez a következő albumukról, a Culture-ről, ami rögtön mémmé vált az internetes kultúrában. Négyszeres platina lemez lett belőle és a klubok és a rádiók is szívesen játszották világszerte. A nagylemez a Rolling Stone, a Pitchfork, a Stereogum, a Clash, a Consequence of Sound és több más médium által is a 2017-es év egyik legjobb albumának lett kikiáltva, majd nem sokkal később, idén január 26-án pedig megjelent az új lemez, a Culture II.

Az EXIT Festival az Újvidéken elterülő péterváradi erődben kerül megrendezésre július 12. és 15. között, és a világ- valamint a régió legnagyobb sztárjai lépnek majd fel itt: Migos, Ziggy Marley, Fever Ray, Alice Merton, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Nina Kraviz, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers és még sokan mások.

 

 

Tavaly minden szem az új, látványos Dance Arena-ra szegeződött, ami a konstrukciójával és fény show-jával ámulatba ejtette a közönséget. A világhírű színpad az EXIT Festival-on az első tizenöt évét történelmi pillanatokkal ünnepelte, melyeket az ellenállhatatlan közönség és világ legjobb dj-i közösen varázsoltak oda. Idén a Dance Arena még több innovációval jelentkezik majd a péterváradi erőd csodálatos látványával körülölelve.

Az előző bejelentésben már publikálták a július 12-i nap programját. A Techno Csütörtökön a műfaj úttörői és sztárjai közül ott lesz Richie Hawtin, a techno-álompár, azaz Adam Beyer és Ida Engberg, a berlini szcéna szimbóluma, Ben Klock, a feltörekvő csillag Amelie Lens és az ígéretes tehetségnek mutatkozó Anatasia Kristensen.

A mai nap pedig újabb világsztárok csatlakoztak az eddigi igen erős felhozatalhoz. Érkezik az EXIT Festival Dance Arénájába az idén nyáron: SOLOMUN, MACEO PLEX, NINA KRAVIZ, TALE OF US, BORIS BREJCHA, CARL CRAIG, RØDHÅD, FILIP XAVI és AVOID!

Nem kérdés, hogy aki az EXIT Fesztivált választja a nyáron, megtalálja minden stílusból a legnagyobbakat magának!

Üdvözlünk az EXIT Festival Dance Arena új korszakában egy hibátlan TECHNO lineuppal!
Tavaly minden szem az új, látványos Dance Arena-ra szegeződött, ami a konstrukciójával és fény show-jával ámulatba ejtette a közönséget. A világhírű színpad az EXIT Festival-on az első tizenöt évét történelmi pillanatokkal ünnepelte, melyeket az ellenállhatatlan közönség és világ legjobb dj-i közösen varázsoltak oda. Idén a Dance Arena még több innovációval jelentkezik majd a péterváradi erőd csodálatos látványával körülölelve. A techno titánjai július 12-re, csütörtökre vannak időzítve, és a korábbi pletykák közül néhányat meg is lett erősítve. A Techno Csütörtökön a műfaj úttörői és sztárjai közül ott lesz Richie Hawtin, a techno-álompár, azaz Adam Beyer és Ida Engberg, a berlini szcéna szimbóluma, Ben Klock, a feltörekvő csillag Amelie Lens és az ígéretes tehetségnek mutatkozó Anatasia Kristensen. A környéket a horvát DJ Jock, valamint a szerb duó, Dušan Nikolić és Runy fogja képviselni, akik igyekeznek majd megfelelő hőfokra izzítani az Arena gépezetét. A CLOSE koncepciójával való egy éves turnét követően – melyből egyébként exkluzív ízelítőt kapott a tavalyi EXIT közönsége – Richie Hawtin visszatér a szerb fesztiválra, de ezúttal a kései órákban érkezik, ugyanis a záró szett lesz az övé. Egy nem olyan régi interjúban a techno sztár bejelentette, hogy egy rövid szünetet tart év elején, hogy aztán tovább fejlesztgesse a live koncepcióját, amely már ebben a formában is az Ibiza DJ Awards 2017 díj egyik várományosa a Best Live Performance kategóriában. Minden idők legjobb techno párja, Adam Beyer és Ida Engberg is visszatér a fesztivál színpadára. Három gyermek szülei, emellett mindketten óriási karriert tudhatnak magukénak, a média olyan jelzőket aggat rájuk, mint „az első techno család” vagy „a szcéna legmenőbb párja”, és mindenki beszámolt arról, hogy az esküvőjükről egyenesen a Berghain-ba indultak zenélni. Látványos „Photon” show-jukat követően a techno titánja, Ben Klock veszi birtokba a Dance Arena-t, abban az idősávban, amikor ő a leghatásosabb tud lenni. Legutóbbi EXIT-es látogatása óta nyert már egy „Essential Mix of the Year” címet és hihetetlenül hosszú lenne felsorolni, hány rangos rendezvényen bukkant fel világszerte. Ha azonban meg kellene filmesíteni egy történetet egy gyorsan befutó sztárról, az biztosan Amelie Lens-ről szólna. A belga szcéna hősnőjére úgy hivatkoznak, mint a techno jövőjére, és nem kisebb nevek mondják ezt, mint Richie Hawtin vagy Adam Beyer. Hogy mennyire keresett, mi sem mutatja jobban, mint hogy csak októberben 27-szer csekkolt be reptereken, ráadásul három szettet adott az ADE 2017 alatt. Ezek után nem meglepő, hogy a szilveszteri bulijai teltházasak voltak, míg a Beatporton a Top 20 track közül négy is az övé. Egy éve még csupán egy feltörekvő előadó volt, míg manapság már igazi headliner-je a legrangosabb rendezvényeknek. Mindemellett még a Labyrinth klub rezidens posztja is az övé, ahol elképesztő mixelési képességét fejlesztgeti. Az orosz-dán tehetség, Anastasia Kristensen hasonló úton halad. A Mixmag negyedik helyen rangsorolta a Best Breakthrough Artist listáján a tavalyi év végén, míg a szettjei után sorra zsebeli be az elismeréseket a médiától és az egyre növekvő rajongótáborától. A horvát DJ Jock tudna mesélni arról, milyen érzés, amikor Carl Cox játssza a demódat Ibizán, majd ki is adja azt a kiadójánál, majd meghív, hogy zenélj mellette. Nem csoda hát, ha a horvát dj is meghívást kapott az Arenaba, mivel megkapta A Régió Legjobb Producere címet. Az Arena idei megnyitásának megtisztelő feladata pedig a szerb párosra hárul, ők Dušan Nikolić és Runy, akiknek az idejük még nem jött el, de ígéretes pályafutásuk lehet a jövőben. Az EXIT Freedom 2018-ban öt országban öt fesztivállal jelentkezik! Azt követően, hogy az EXIT Summer of Love négy fesztivált foglalt magában sorban, az EXIT Freedom 2018 egy még nagyobb fesztivál csokrot kínál a nyárra: EXIT, Festival 84, Sea Star, Revolution és Sea Dance.

EXIT FESZTIVÁLBÉRLET
A bérlet érvényességge: 2018. július 12-15.

FIGYELEM!
A jegy beváltásakor a jogosultság ellenőrzése miatt be kell mutatni a személyigazolványt, vagy az útlevelet, Magyarországon élő külföldieknek pedig a magyar lakcímet igazoló dokumentumot, vagy magyar diákigazolványt! A vouchert ki kell nyomtatni a beváltáshoz!
A vochert a helyszínen karszalagra cserélik, erről bővebb információ az eng.exitfest.org oldalon lesz elérhető a Fesztivált megelőzően.
A jegy ára nem visszatéríthető.
A bérlettel naponta 19:00 órától 03:00 óráig lehet belépni.

EXIT napijegyek – 07.12 / 07.13 / 07. 14 / 07.15

A napijegyek ára: 8.300 Ft

FIGYELEM!
A jegy beváltásakor a jogosultság ellenőrzése miatt be kell mutatni a személyigazolványt, vagy az útlevelet, Magyarországon élő külföldieknek pedig a magyar lakcímet igazoló dokumentumot, vagy magyar diákigazolványt! A vouchert ki kell nyomtatni a beváltáshoz!
A jegy egyszeri belépésre jogosít!
Kapunyitás : 19:00 órakor (03:00 óráig lehet belépni, 08:00 óráig lehet a fesztivál területén tartózkodni)

Kemping:  EXIT Village, Újvidék (Novi Sad)
A Kemping bérlet érvényessége: 2018.07.10-17.

A helyszínen a voucheredet kaprszalagra cseréljük be, mellyel jogosult leszel a kempingterület használatára.

A kemping-karszalag nem jogosít a Fesztivál területére való belépésre!
Az kempingbérlet ára nem tartalmazza az újvidéki idegenforgalmi adót, mely kb. 1,1 EUR/fő/nap, ezt a kemping recepcióján kell majd fizetni.

Videók

EXIT Fesztivál 2018.
Újvidék, Szerbia (Péterváradi Erőd)

Távolság Budapesttől: 300 km

Térkép

Jegy csomagok

Vásárlás
MineSHOW Különkiadás Pécs 2018.
2018. június 30.
Vásárlás
SEA DANCE FESZTIVÁL 2018.
2018. augusztus 30 - szeptember 01.
Vásárlás
Sziget Boat Party
2018. augusztus 08-15.
Vásárlás
WANTED!
2018