DAY & NIGHT FESTIVAL

Zrce Beach, Pag-sziget, Horvátország - 2020.07.27-29., 2020.07.27. - 07.29.
1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

A Papaya Klub és a Zrce beach történetének egyik leghíresebb fesztiválja 2020-ban visszatér!
A Day & Night Fesztivállal mutatta be először a Papaya Klub, hogyan lehet napokon keresztül napközben és éjszaka is party-zni.
Most, mintegy tíz évvel később, stílusosabban és gigantikusabb formában tér vissza a rendezvény a Zrce beach-re,  hiszen ezen a nyáron nem egy, hanem három gyönyörű, egymáshoz közeli helyszínen megy majd a buli: az Aquarius, a Papaya és a Nomad Klubban!

Jegyek

Normál 3 napos jegy

2020.07.27. - 07.29.

Elővételes ár: 15.900 Ft

Helyszíni jegyár: Ft

A jegy normál belépésre jogosít a Fesztiválra 3 napon keresztül (2020.07.27-29.)
A fesztivál helyszíne: Papaya, Aquarius, Nomad Klubok

VIP 3 napos jegy

2020.07.27. - 07.29.

Elővételes ár: 24.900 Ft

Limitált, csak elővételes jegy

A jegy VIP belépésre jogosít a Fesztiválra 3 napon keresztük (2020.07.27-29.)
A fesztivál helyszíne: Papaya, Aquarius, Nomad Klubok

A VIP jegy előnyei: 
– VIP terület
– Elsőbbségi bejutás
– Privát bárok
– Elkülönített mosdók

1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

line up

1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Infó


A holdbéli tájra hasonlító Pag-sziget 63 km hosszú, azonban mindössze 1,1–11 km széles. Pag Dalmácia legészakibb részén helyezkedik el, és dacos, rendkívül változatos vidéke miatt az adriai szigetvilág különleges tagjának számít.
A szigetet komppal, illetve egy hídon át közelíthetjük meg, amely a délnyugati Zágráb mellett található Razanac-csatornán ível át. Pagon buszjáratok is közlekednek, amelyekkel minden fontos településre eljuthatunk. A két fő városból, Pagból és Novaljából Rijekába és Zágrábba is indulnak buszok, így a sziget tágabb környezetében tett kirándulásokhoz sincs szükségünk autóra.

 

nyugati part ideális mindenki számára, aki változatos fürdőélményekre vágyik, emellett a túrázás és a kerékpározás kedvelői a sziget egész területén megfelelő körülmények között hódolhatnak szenvedélyüknek. A sziget lakói juhtenyésztésből, halászatból, szőlőtermesztésből és az idegenforgalomból élnek, de fontos bevételi forrást jelentenek a Pag városa melletti sólepárlók is.

 

A sziget fővárosa 1443-tól szigorú geometriai szabályok szerint, reneszánsz stílusban épült, és gyönyörű városképét nagyrészt napjainkig megőrizte. A szintén ebből az időből származó Sveta Marija-plébániatemplom bejárata rendkívül kedvelt képeslap- és fotómotívumnak számít. Maga a nagy piactér is igazi mestermű, ahol a város két főutcája keresztezi egymást és érdemes megtekinteni a piactéren álló rektori palotát is. Mindenképp megéri meglátogatni a Sveta Margarita-templomot a szomszédos bencés kolostorral és az ahhoz tartozó múzeummal.


Novalja a legfontosabb turisztikai központ Pag szigetén, gazdag kulturális és történelmi örökséggel. Hosszú viharos és érdekes múlttal rendelkezik, melyről régészeti leletek tanúskodnak, többek között három kora középkori bazilika a 4. és 5. századból. A búvároknak pedig érdekes lehet az i.e. 1. században elsüllyedt kereskedelmi hajó maradványai a tenger fenekén.

 

Novalja gazdag turisztikai kínálattal várja vendégeit, ahol mindenki megtalálja a neki való elfoglaltságot. A fiatalabb korosztály számára reggelig tartó szórakozási lehetőséget nyújt, ugyanis ez Horvátország legjobb éjszakai élet központja. Napközben a strandon bulizhatnak és minden más program ehhez csak bevezetőként szolgálhat. Az éjszakán át tartó mulatozás egész másnap kitart! Novalja és az egész sziget specialitásai: a sajt, a bárány, a makaróni, a krémsajtos rétes, a különböző halételek és tengeri herkentyűk, valamint a hagyományos helyi édességek, mint a hrostule és a frite.

 

Zrće Horvátország egy védett öblében fekszik, Pag szigetének kellős közepén. A Zrće-öböl alapjában véve egy kopár, kavicsos, sziklás öböl. Nincs, pontosabban nem volt itt semmi látványosság egészen addig, amíg ki nem nevezték partyzónának. Egyébként egész Horvátországban csendrendelet van, vagyis éjfél után nem lehet a városokban zajongani, direkt ezért nevezték ki a Zrće-partyzónát.

 

Maga a Zrće Beach a nemzetközi Kék Zászló minősítéssel rendelkezik, vagyis nagyon tiszta itt a tenger vize, melyet rendszeresen ellenőriznek. A strand partja végig apró kavicsos, teljesen ingyenes és non-stop. Ha nagyon melegünk lenne, nemcsak úszni lehet, rengeteg különböző sportaktivitás és extrém program közül válogathatunk. Fontos megjegyezni, hogy a kisebb szórakozóhelyek ingyenesek, a nagyobbakba viszont fizetni kell: a belépő árak 50 és 100 kuna között mozognak abban az esetben, ha nem rendelkezel Beachattack karszalaggal!

 

A Zrće strandon kívül több gyönyörű strand található, mint a Caska (az egykori római város helyén), a Straško strand, Branićevica, Planjka, Lokunje és Babe strandok.


A strandi sétányon elindulva találjuk az első megállót, az Aquariust. Ez egy igazi modern, tengerparti partyhely. A tánctér helyén itt is lábáztatós medencét találunk, soksok táncoslánnyal. Ha megéheznénk, itt gyorséttermet, illetve pizzériát is találunk. A VIP részlegben pedig akár saját jakuzzink is lehet!

 


A 3000 m²-en elterülő Papaya a Beachattack partyk központja!

Hat tánctér, melyből az egyik gigantikus méretű, lábáztatós medencék, habparty, jakuzzi és két csúszda az alapfelszereltség. A mozgáskultúrát itt is go-go táncoslányok diktálják. Ez az a hely, ahonnan fájó szívvel indulsz haza hajnalban.


Zrce Beach legújabb klubja 2019-ben, teljesen újfajta megközelítésben nyitotta meg a kapuit. Zrce más szórakozóhelyeihez képest chilles légkörrel, deep és tropical house zenével várja látogatóit.

1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Galéria