.

.

Áttekintés

2018. augusztus 30 - szeptember 01.
Buljarica, Montenegro

Ha a nyarat egy fantasztikus, remek árú bulival zárnád, hát utazz le Montenegro vadregényes tengerpartjára!

Line up: HAMAROSAN

 

Jegyek

SDF Early Bird bérlet 8.900 Ft VÁSÁRLÁS
SDF VIP GOLD bérlet 35.900 Ft VÁSÁRLÁS
SDF Kempingbérlet 8.900 Ft VÁSÁRLÁS

Oszd meg ismerőseiddel!

A Sea Dance Fesztivál az újvidéki EXIT tengerparti fesztiválja. A montenegrói Buljarica Budapesttől 830, Újvidéktól 580 kilometerre található,
 ez Montenegró egyik legszebb természeti környezetben található partszakasza.

A TENGERPART
A budvai riviéra egyik legnagyobb strandja, több mint 2 km hosszú. 1 km távolságra van Petrovactól a Bar felé vezető úton, Budvától 20 km-re. A strand mügött található a kemping.

Buljarica autóval, vagy repülővel közelíthető meg Magyaroroszágról.

A legközelebbi repterek:
– a tivati (1 óra transzferbusszal)
– a podgoricai (1,5 óra transzferbusszal)
– a dubrovniki (2.5 óra transzferbusszal)

Szállás:
A legközelebbi szálláspoció a kemping, de strand környezetében apartmanok, szállodák is találhatóak.


SDF bérlet: 8.900 Ft

A bérlet augusztus 30 – szeptember 01-ig érvényes.
A jegy igénybevételére csak magyar illetőségű személyek jogosultak!
A jegy beváltásakor a jogosultság ellenőrzése miatt be kell mutatni a személyigazolványt, vagy az útlevelet, Magyaorországon élő külföldieknek pedig a magyar lakcímet igazoló dokumentumot, vagy magyar diákigazolványt, a vouchert kinyomtatva kell bemutatni!

A jegy egy főre érvényes, minden nap be lehet lépni vele a fesztivál területére.

 

SDF VIP GOLD bérlet: 34.900 Ft

A bérlet augusztus 30 – szeptember 01-ig érvényes.
A jegy igénybevételére csak magyar illetőségű személyek jogosultak!
A jegy beváltásakor a jogosultság ellenőrzése miatt be kell mutatni a személyigazolványt, vagy az útlevelet, Magyaorországon élő külföldieknek pedig a magyar lakcímet igazoló dokumentumot, vagy magyar diákigazolványt, a vouchert kinyomtatva kell bemutatni!

A jegy egy főre érvényes, minden nap be lehet lépni vele a fesztivál területére.

A VIP GOLD bérlet biztosítja a VIP GOLD terület használatát, valamit külön soron a bejutást a fesztiválra.


Napi program:

Nappali programok naponta 13:00 – 18:00 óráig (ki-be lehet jönni a jeggyel/karszalaggal)

Esti programok: naponta 19:00 – 03:00 lehet belépni (naponta egyszeri belépés lehetséges!), a rendezvényen reggel 06:00 óráig lehet bent maradni.

 

 

SDF kempingjegy

A kempingjegy augusztus 28 – szemptember 2-ig érvényes.
A helyszínen 1,1 eur/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő.

A kempingjegy a kemping területére való belépésre jogosít, a fesztiválra nem!

 

 

MONTENEGRO


Montenegró egy olyan különleges hely, ahol egymástól kődobásnyira található tenger, folyó, patak, tó, hegy, völgy, nem véletlen, hogy lenyűgözi a látogatóit és arra ösztönzi, hogy hogy újra és újra visszatérjen ide.

Ideális hely a pihenni vágyóknak, de a nagy felfedezőknek is!


BUDVA


Budva a montenegrói riviéra fővárosának számít, mindent megtalálunk itt, amire csak vágyhatunk: nappal a strandé és a sportoké a főszerep, este a bárok és az éttermek veszik át az irányítást, éjjel pedig  a klubokban megy a dínom-dánom…

Lehetetlen betelni azzal a rengeteg szépséggel, amit Budva és környéke ad nekünk. Tulajdonképpen olyan, mint bármelyik másik tengerpart, de mégis más: itt valahogy sokkal közelebb érezhetjük magunkat az érintetlen természethez.

Klímája mediterrán, a települést egyik oldalról a végtelen tenger, másik oldalról pedig a Lovcen hegység határolja, mely megvédi a hideg, kellemetlen szelekkel szemben.

Szép strandok és tiszta tenger vár ránk, valamint sok-sok felejthetetlen programlehetőség – a See Dance Fesztiválon kívül is.

Budva története a feljegyzések szerint az 5. századig vezethető vissza, fő látnivalója az óváros, melyet ókori városfal ölel körül. Mindenképp érdemes megnézni a 15. századi citadellát, mely a város déli részén egy még régebbi város romjaira épült. Az épületben egy könyvtár található, ahol magyar vonatkozású emlékeket is találhatunk, hiszen Montenegro régen az Osztrák-Magyar Monarchia része volt.

A monda szerint Budvát Kadmo alapította, aki Agenon fia volt. Miután Tébából elüldözték, itt telepedett le, mert nagyon megtetszett neki a hely.


SVETI STEFAN


A környék egyik legfőbb látványossága. Korábban halászfalu volt, manapság viszont elegáns szálloda-városként működik, ahol gyakran hírességek, modellek, színészek is megfordulnak.

A kisvárost, mely egy félszigeten található, mindenhol ismerik szépségéről és építészetéről. A települést körülölelő strandon érezhetően keverik a történelem és gyönyörű természeti környezet.

Az utcákon a házak falai megőrizték történelmi megjelenésüket, az épületek belülről viszont modern és luxus kialakításúak.

Távolság Budvától: 10 km

SVETI NICOLA


Kis sziget, de mégis a legnagyobb Budva környékén, melyet hajóval érhetünk el. A sziget 2 km hosszú, itt igazán érezhető a természet közelsége: tűlevelű erdő, szarvasok, nyulak, kristálytiszta tenger…

Távolság Budvától: 4 km

KOTOR


A kotori óváros az UNESCO listáján is szerepel, a világörökség része. A város az állapotában egyik legjobban megőrzött középkori városközpont. A település a gyönyörű Kotori-öböl keleti csücskében fekszik, ez az egyik legmélyebben a szárazföldbe benyúló öböl az Adriai-tengeren.

Kanyargós, szűk utcácskái, hangulatos terei és kis templomai vonzzák a turistákat.

Távolság Budvától: 25 km


DUBROVNIK


Dubrovnik, régi nevén Ragúza egy horvát város, mely az ország legdélebbi részén, az Adria partján található. A turistáktól nyüzsgő óvárosi rész 1979 óta szerepel az UNESCO világörökségi listáján.

Távolság Budvától: 95 km


Hogy megtapasztaljuk a helyi emberek vendégszeretetét, mindenképp kóstoljuk meg a helyi konyha utánozhatatlan ízeit: sonka, olajos sajtok, olajbogyó, tengeri halak, rákok és kagylók. A hagyományos ételek mellé hagyományos italokat is kínálnak, mint például a pálinka szerű rakija, a fehér bor és a vörös bor.

Budvában nem fogunk éhezni, ez már egyszer biztos: rengeteg kávézó, bár, pizzéria, vendéglő és étterem várja vendégeit, a helyi ételek mellett a nemzetközi konyha fogásait is megkóstolhatjuk.

Videók

SEA DANCE FESZTIVÁL 2018.
Buljarica, Montenegro
Térkép

.

Jegy csomagok

Vásárlás
ELECTRIC CASTLE
2018. július 18-22.
Vásárlás
2018. augusztus 8-15.
Vásárlás
Games Week Milánó
2018. október 5-7.
Vásárlás
EXIT Fesztivál 2018.
2018. július 12-15.