.

.

Áttekintés

2018. augusztus 30 - szeptember 01.
Buljarica, Montenegro

Ha a nyarat egy fantasztikus, remek árú bulival zárnád, hát utazz le Montenegro vadregényes tengerpartjára!

Headlinerek:

NILE ROGERS & CHIC // DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE // PAUL KALKBRENNER // NINA KRAVIZ // ALICE MERTON

Lost Frequencies // Dax J, Antigone // Francois X // Shlømo // PTULive // Sofia Rodina // Marko Nastić // F Burak Yeter // FIlatov and Karas // Lag // Vakat AKA Aleksandar Grum // Forest People // Gillerz & Be Good // Ilija Djoković // Sugar Lobby // Monosaccharide // Bodzie // Popi Divinev // Mr. Lekka // Branko Vuković // Buba // Vegim & Flekitza // Ana RS // TZ Project // ČX // Sabinaa // Jan De R és még sokan mások

 

Jegyek

SDF Early Bird bérlet 8.900 Ft VÁSÁRLÁS
SDF VIP GOLD bérlet 35.900 Ft VÁSÁRLÁS
Napijegy 08.30 4.990 Ft VÁSÁRLÁS
Napijegy 08.31 4.990 Ft VÁSÁRLÁS
Napijegy 09.01 4.990 Ft VÁSÁRLÁS
SDF Kempingbérlet 8.900 Ft VÁSÁRLÁS

Oszd meg ismerőseiddel!

A Sea Dance Fesztivál az újvidéki EXIT tengerparti fesztiválja. A montenegrói Buljarica Budapesttől 830, Újvidéktól 580 kilometerre található,
 ez Montenegró egyik legszebb természeti környezetben található partszakasza.

A TENGERPART
A budvai riviéra egyik legnagyobb strandja, több mint 2 km hosszú. 1 km távolságra van Petrovactól a Bar felé vezető úton, Budvától 20 km-re. A strand mügött található a kemping.

Buljarica autóval, vagy repülővel közelíthető meg Magyaroroszágról.

A legközelebbi repterek:
– a tivati (1 óra transzferbusszal)
– a podgoricai (1,5 óra transzferbusszal)
– a dubrovniki (2.5 óra transzferbusszal)

Szállás:
A legközelebbi szálláspoció a kemping, de strand környezetében apartmanok, szállodák is találhatóak.


SDF bérlet: 8.900 Ft

A bérlet augusztus 30 – szeptember 01-ig érvényes.
A jegy igénybevételére csak magyar illetőségű személyek jogosultak!
A jegy beváltásakor a jogosultság ellenőrzése miatt be kell mutatni a személyigazolványt, vagy az útlevelet, Magyaorországon élő külföldieknek pedig a magyar lakcímet igazoló dokumentumot, vagy magyar diákigazolványt, a vouchert kinyomtatva kell bemutatni!

A jegy egy főre érvényes, minden nap be lehet lépni vele a fesztivál területére.

 

SDF VIP GOLD bérlet: 34.900 Ft

A bérlet augusztus 30 – szeptember 01-ig érvényes.
A jegy igénybevételére csak magyar illetőségű személyek jogosultak!
A jegy beváltásakor a jogosultság ellenőrzése miatt be kell mutatni a személyigazolványt, vagy az útlevelet, Magyaorországon élő külföldieknek pedig a magyar lakcímet igazoló dokumentumot, vagy magyar diákigazolványt, a vouchert kinyomtatva kell bemutatni!

A jegy egy főre érvényes, minden nap be lehet lépni vele a fesztivál területére.

A VIP GOLD bérlet biztosítja a VIP GOLD terület használatát, valamit külön soron a bejutást a fesztiválra.

Napijegyek: 4.990 Ft

A napijegy egy személy számára érvényes és napi egyszeri belépésre jogosít az adott fesztiválnapon, 19:00 és 03:00 között.
A jegy beváltásakor be kell mutatni a magyar személy igazolványt, vagy a magyar útlevelet, vagy a magyar lakcímet igazoló dokumentumot, vagy magyar diákigazolványt!
Figyelem, a jegy csak kinyomtatva érvényes!


Napi program:

Nappali programok naponta 13:00 – 18:00 óráig (ki-be lehet jönni a jeggyel/karszalaggal)

Esti programok: naponta 19:00 – 03:00 lehet belépni (naponta egyszeri belépés lehetséges!), a rendezvényen reggel 06:00 óráig lehet bent maradni.

 

 

SDF kempingjegy

A kempingjegy augusztus 28 – szemptember 2-ig érvényes.
A helyszínen 1,1 eur/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő.

A kempingjegy a kemping területére való belépésre jogosít, a fesztiválra nem!

 

 

MONTENEGRO


Montenegró egy olyan különleges hely, ahol egymástól kődobásnyira található tenger, folyó, patak, tó, hegy, völgy, nem véletlen, hogy lenyűgözi a látogatóit és arra ösztönzi, hogy hogy újra és újra visszatérjen ide.

Ideális hely a pihenni vágyóknak, de a nagy felfedezőknek is!


BUDVA


Budva a montenegrói riviéra fővárosának számít, mindent megtalálunk itt, amire csak vágyhatunk: nappal a strandé és a sportoké a főszerep, este a bárok és az éttermek veszik át az irányítást, éjjel pedig  a klubokban megy a dínom-dánom…

Lehetetlen betelni azzal a rengeteg szépséggel, amit Budva és környéke ad nekünk. Tulajdonképpen olyan, mint bármelyik másik tengerpart, de mégis más: itt valahogy sokkal közelebb érezhetjük magunkat az érintetlen természethez.

Klímája mediterrán, a települést egyik oldalról a végtelen tenger, másik oldalról pedig a Lovcen hegység határolja, mely megvédi a hideg, kellemetlen szelekkel szemben.

Szép strandok és tiszta tenger vár ránk, valamint sok-sok felejthetetlen programlehetőség – a See Dance Fesztiválon kívül is.

Budva története a feljegyzések szerint az 5. századig vezethető vissza, fő látnivalója az óváros, melyet ókori városfal ölel körül. Mindenképp érdemes megnézni a 15. századi citadellát, mely a város déli részén egy még régebbi város romjaira épült. Az épületben egy könyvtár található, ahol magyar vonatkozású emlékeket is találhatunk, hiszen Montenegro régen az Osztrák-Magyar Monarchia része volt.

A monda szerint Budvát Kadmo alapította, aki Agenon fia volt. Miután Tébából elüldözték, itt telepedett le, mert nagyon megtetszett neki a hely.


SVETI STEFAN


A környék egyik legfőbb látványossága. Korábban halászfalu volt, manapság viszont elegáns szálloda-városként működik, ahol gyakran hírességek, modellek, színészek is megfordulnak.

A kisvárost, mely egy félszigeten található, mindenhol ismerik szépségéről és építészetéről. A települést körülölelő strandon érezhetően keverik a történelem és gyönyörű természeti környezet.

Az utcákon a házak falai megőrizték történelmi megjelenésüket, az épületek belülről viszont modern és luxus kialakításúak.

Távolság Budvától: 10 km

SVETI NICOLA


Kis sziget, de mégis a legnagyobb Budva környékén, melyet hajóval érhetünk el. A sziget 2 km hosszú, itt igazán érezhető a természet közelsége: tűlevelű erdő, szarvasok, nyulak, kristálytiszta tenger…

Távolság Budvától: 4 km

KOTOR


A kotori óváros az UNESCO listáján is szerepel, a világörökség része. A város az állapotában egyik legjobban megőrzött középkori városközpont. A település a gyönyörű Kotori-öböl keleti csücskében fekszik, ez az egyik legmélyebben a szárazföldbe benyúló öböl az Adriai-tengeren.

Kanyargós, szűk utcácskái, hangulatos terei és kis templomai vonzzák a turistákat.

Távolság Budvától: 25 km


DUBROVNIK


Dubrovnik, régi nevén Ragúza egy horvát város, mely az ország legdélebbi részén, az Adria partján található. A turistáktól nyüzsgő óvárosi rész 1979 óta szerepel az UNESCO világörökségi listáján.

Távolság Budvától: 95 km


Hogy megtapasztaljuk a helyi emberek vendégszeretetét, mindenképp kóstoljuk meg a helyi konyha utánozhatatlan ízeit: sonka, olajos sajtok, olajbogyó, tengeri halak, rákok és kagylók. A hagyományos ételek mellé hagyományos italokat is kínálnak, mint például a pálinka szerű rakija, a fehér bor és a vörös bor.

Budvában nem fogunk éhezni, ez már egyszer biztos: rengeteg kávézó, bár, pizzéria, vendéglő és étterem várja vendégeit, a helyi ételek mellett a nemzetközi konyha fogásait is megkóstolhatjuk.

Videók

SEA DANCE FESZTIVÁL 2018.
Buljarica, Montenegro
Térkép

.

Jegy csomagok

Vásárlás
Rafting kalandtúra
2018. nyár és ősz
Vásárlás
PLAYIT SHOW PÉCS
2018.09.15 (10:00-18:00 óráig)
Vásárlás
Bécsi Advent & Schönbrunn
2018. december 8/15
Vásárlás
PLAYIT SHOW BUDAPEST
2018. november 17-18. (Nyitvatartás: 10:00-19:00)