Sziget Fesztivál Diákjegyek (H)

Budapest, Óbudai-sziget,
1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Kedves Diákjegyes Barátaink!

Szeretnénk nektek megköszönni azt a türelmet és támogatást, amit az elmúlt időszakban kaptunk tőletek.

A magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében 2020. augusztus 15-ig nem tartható 500 főnél nagyobb tömegrendezvény, ezért fájó szívvel, de az idei Sziget Fesztivált nem rendezhetjük meg.

A Szigetet mindig is ti tettétek számunkra különlegessé és nagyon szomorúak vagyunk, hogy idén nyáron nem ünnepelhetünk együtt veletek. A Sziget Fesztivál hete az év azon 7 napja, amikor mindannyian jól érezzük magunkat, felejthetetlen élményekkel gazdagodunk, és mi ezért dolgozunk folyamatosan az év összes többi napján is. Mindennél jobban készültünk a nyár legjobb hetére veletek, és nagyon sajnáljuk, hogy csak 2021-ben találkozhatunk újra a Szabadság Szigetén. Bármennyire is nehéz, úgy gondoljuk, hogy ez a döntés szolgálja legjobban a ti és a fesztivál munkatársainak biztonságát.

Szeretnénk a türelmeteket kérni, amíg a jegyterjesztő partnereinkkel közösen megvizsgáljuk és kidolgozzuk a jegyvásárlókat érintő részleteket. Minden információról és fejleményről e-mailben fogtok tájékoztatást kapni, reményeink szerint minél hamarabb.

A Sziget a világ minden tájáról érkező Szitizenek családjává nőtte ki magát az elmúlt 28 évben, és bár idén sajnos nem tudunk együtt ünnepelni, mi mindig veletek leszünk, és tudjuk, hogy a közösségünk ereje átsegít minket a nehézségeken.

Nagyon várjuk, hogy találkozzunk a Szabadság Szigetén 2021-ben!

Vigyázzatok magatokra és egymásra, hamarosan jelentkezünk.

A Sziget és a MEEX

1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Infó


A Sziget Fesztivál pontos időpontját még nem hirdettük ki, de hamarosan értesítünk benneteket!


Nem tudjuk garantálni, hogy 2021-ben ugyanaz a lineup lesz, mint ami idén lett volna, de igyekszünk jövőre is a legizgalmasabb fellépőket elhozni nektek!


Mivel egy számunkra is precedens nélküli, nehéz helyzetről van szó, szeretnénk a türelmeteket kérni, amíg a jegyvásárlókat érintő kérdéseket és lehetőségeket kidolgozzuk. A részletekről minden jegyvásárlót e-mailben fogunk tájékoztatni és az információk felkerülnek majd a weboldalunkra is.


Igyekszünk minél hamarabb tájékoztatni titeket a szükséges tudnivalókról, további információ az elkövetkező hetekben lesz elérhető.


Sajnos ez a hatáskörünkön kívül esik, de javasoljuk, hogy vedd fel a kapcsolatot a szálláshellyel/utazást szervező céggel, hogy megtudd milyen lehetőségeid vannak.


Az Általános Szerződési Feltételekért kérjük, olvasd el figyelmesen a teljes dokumentumot, melyet ide kattintva érhetsz el.

A Sziget Fesztivál Adatvédelmi Előírásait ide kattintva tudod letölteni.


HELPDESK

E-mail: info@meex.hu
Telefon: +36 70 339 6339

 

1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Galéria