VOLT Fesztivál Diákjegyek (H)

Sopron,
1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Kedves Diákjegyes Barátunk!

Először is szeretnénk az egész csapatunk nevében megköszönni a türelmeteket és a támogatásotokat ebben a nehéz időszakban.

A magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében 2020. augusztus 15-ig nem tartható 500 főnél nagyobb tömegrendezvény, ezért fájó szívvel, de az idei Telekom VOLT Fesztivált nem rendezhetjük meg. Bármennyire is nehéz, úgy gondoljuk, hogy ez a döntés a ti és a fesztivál munkatársainak biztonságát szolgálja.

Az elmúlt közel harminc évben átéltünk rengeteg csodálatos és felejthetetlen pillanatot, a nehezebb időszakokat is mindig átvészeltük, és rátok, mint a legeslegjobb közönségre, mindig is számíthattunk és velünk voltatok!

“Emlékszem, Sopronban” ” – szól a Telekom VOLT Fesztivál legendás himnusza. Bár idén nem találkozunk és elmarad a nyár legjobb hete a Hűség Városában, reméljük, a sok-sok közös élményt mindenki a szívében őrzi. Mi minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy 2021-ben közösen bepótoljuk az elmaradt boldog pillanatokat!!

Szeretnénk a türelmeteket kérni, amíg a jegyterjesztő partnereinkkel közösen megvizsgáljuk és kidolgozzuk a jegyvásárlókat érintő részleteket. Minden információról és fejleményről e-mailben és a weboldalunkon fogtok tájékoztatást kapni, reményeink szerint minél hamarabb.

Reméljük ez lesz az első és az utolsó olyan nyár Sopronban, amit nélkületek és a fesztivál nélkül kell töltenünk. Vigyázzatok magatokra és egymásra, tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy minél hamarabb újra együtt lehessünk, egészségben!

Szeretettel,
a Telekom VOLT Fesztivál szervező csapata és a MEEX

1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Infó


Mivel egy számunkra is precedens nélküli, nehéz helyzetről van szó, szeretnénk a türelmeteket kérni, amíg a jegyvásárlókat érintő kérdéseket és lehetőségeket kidolgozzuk. A részletekről minden jegyvásárlót e-mailben fogunk tájékoztatni és az információk felkerülnek majd a weboldalunkra is.


Igyekszünk minél hamarabb tájékoztatni titeket a szükséges tudnivalókról, további információ az elkövetkező hetekben lesz elérhető.


Sajnos ez a hatáskörünkön kívül esik, de javasoljuk, hogy vedd fel a kapcsolatot a szálláshellyel/utazást szervező céggel, hogy megtudd milyen lehetőségeid vannak.


A Telekom VOLT Fesztivál pontos időpontját még nem hirdettük ki, de hamarosan értesítünk benneteket!


Nem tudjuk garantálni, hogy 2021-ben ugyanaz a lineup lesz, mint ami idén lett volna, de igyekszünk jövőre is a legizgalmasabb fellépőket elhozni nektek!


HELPDESK

E-mail: info@meex.hu
Telefon: +36 70 339 6339

 


Az Általános Szerződési Feltételekért kérjük, olvasd el figyelmesen a teljes dokumentumot, melyet ide kattintva érhetsz el.

1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Galéria