Nyaralás Zrće beach-en!

Horvátország, Pag-sziget, 2020.08.22. - 09.04.
1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

A nyár végére ajánlunk nektek egy remek helyszínt, ahol átélhetjük a tenger csodálatos közelségét, a 40 fokos mediterrán hangulatot és mindemellett bulizhatunk a világ egyik legkedveltebb partyhelyén, Zrće beach-en!

Foglalható csomagok

I. turnus

Elővételes ár: 149 €

Limitált, csak elővételes jegy

A 4* BELLAVISTA, kiemelt minőségű prémium szállások 2, 3, 4, 6 és 8 főre foglalhatóak.

A prémium kategóriájú, 4 csillagos szálláskomplexum Novalja központjától és a parttól 500 méterre található. A ház 150 méteres közelében buszmegálló is található.

Az épülethez kinti medence tartozik. Az összes szobában Wi-Fi biztosított, a helyszíni privát parkolás pedig ingyenes. Az ágyneműhasználatot és a végtakarítást az alapár tartalmazza.

 

SZÁLLÁS TÍPUSA PER FŐ ÁR
2 fős stúdió  € 159.00
3 fős stúdió erkéllyel  € 189.00
4 fős apartman erkéllyel  € 179.00
6 fős apartman erkéllyel  € 179.00
8 fős apartman  € 149.00

II. turnus

2020.08.29. - 09.04.

Elővételes ár: 109 €

Limitált, csak elővételes jegy

A 4* BELLAVISTA, kiemelt minőségű prémium szállások 2, 3, 4, 6 és 8 főre foglalhatóak.

A prémium kategóriájú, 4 csillagos szálláskomplexum Novalja központjától és a parttól 500 méterre található. A ház 150 méteres közelében buszmegálló is található.

Az épülethez kinti medence tartozik. Az összes szobában Wi-Fi biztosított, a helyszíni privát parkolás pedig ingyenes. Az ágyneműhasználatot és a végtakartást az alapár tartalmazza.

 

SZÁLLÁS TÍPUSA  PER FŐ ÁR 
2 fős stúdió  € 109.00
3 fős stúdió erkéllyel  € 159.00
4 fős apartman erkéllyel  € 149.00
6 fős apartman erkéllyel  € 129.00
8 fős apartman  € 109.00
1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

infó


A holdbéli tájra hasonlító Pag-sziget 63 km hosszú, azonban mindössze 1,1–11 km széles. Pag Dalmácia legészakibb részén helyezkedik el, és dacos, rendkívül változatos vidéke miatt az adriai szigetvilág különleges tagjának számít.
A szigetet komppal, illetve egy hídon át közelíthetjük meg, amely a délnyugati Zágráb mellett található Razanac-csatornán ível át. Pagon buszjáratok is közlekednek, amelyekkel minden fontos településre eljuthatunk. A két fő városból, Pagból és Novaljából Rijekába és Zágrábba is indulnak buszok, így a sziget tágabb környezetében tett kirándulásokhoz sincs szükségünk autóra.

A nyugati part ideális mindenki számára, aki változatos fürdőélményekre vágyik, emellett a túrázás és a kerékpározás kedvelői a sziget egész területén megfelelő körülmények között hódolhatnak szenvedélyüknek. A sziget lakói juhtenyésztésből, halászatból, szőlőtermesztésből és az idegenforgalomból élnek, de fontos bevételi forrást jelentenek a Pag városa melletti sólepárlók is.

A sziget fővárosa 1443-tól szigorú geometriai szabályok szerint, reneszánsz stílusban épült, és gyönyörű városképét nagyrészt napjainkig megőrizte. A szintén ebből az időből származó Sveta Marija-plébániatemplom bejárata rendkívül kedvelt képeslap- és fotómotívumnak számít. Maga a nagy piactér is igazi mestermű, ahol a város két főutcája keresztezi egymást és érdemes megtekinteni a piactéren álló rektori palotát is. Mindenképp megéri meglátogatni a Sveta Margarita-templomot a szomszédos bencés kolostorral és az ahhoz tartozó múzeummal.


Novalja a legfontosabb turisztikai központ Pag szigetén, gazdag kulturális és történelmi örökséggel. Hosszú viharos és érdekes múlttal rendelkezik, melyről régészeti leletek tanúskodnak, többek között három kora középkori bazilika a 4. és 5. századból. A búvároknak pedig érdekes lehet az i.e. 1. században elsüllyedt kereskedelmi hajó maradványai a tenger fenekén.

Novalja gazdag turisztikai kínálattal várja vendégeit, ahol mindenki megtalálja a neki való elfoglaltságot. A fiatalabb korosztály számára reggelig tartó szórakozási lehetőséget nyújt, ugyanis ez Horvátország legjobb éjszakai élet központja. Napközben a strandon bulizhatnak és minden más program ehhez csak bevezetőként szolgálhat. Az éjszakán át tartó mulatozás egész másnap kitart! Novalja és az egész sziget specialitásai: a sajt, a bárány, a makaróni, a krémsajtos rétes, a különböző halételek és tengeri herkentyűk, valamint a hagyományos helyi édességek, mint a hrostule és a frite.

Zrće Horvátország egy védett öblében fekszik, Pag szigetének kellős közepén. A Zrće-öböl alapjában véve egy kopár, kavicsos, sziklás öböl. Nincs, pontosabban nem volt itt semmi látványosság egészen addig, amíg ki nem nevezték partyzónának. Egyébként egész Horvátországban csendrendelet van, vagyis éjfél után nem lehet a városokban zajongani, direkt ezért nevezték ki a Zrće-partyzónát.

 

Maga a Zrće Beach a nemzetközi Kék Zászló minősítéssel rendelkezik, vagyis nagyon tiszta itt a tenger vize, melyet rendszeresen ellenőriznek. A strand partja végig apró kavicsos, teljesen ingyenes és non-stop. Ha nagyon melegünk lenne, nemcsak úszni lehet, rengeteg különböző sportaktivitás és extrém program közül válogathatunk. Fontos megjegyezni, hogy a kisebb szórakozóhelyek ingyenesek, a nagyobbakba viszont fizetni kell: a belépő árak 50 és 100 kuna között mozognak abban az esetben, ha nem rendelkezel Beachattack karszalaggal!

A Zrće strandon kívül több gyönyörű strand található, mint a Caska (az egykori római város helyén), a Straško strand, Branićevica, Planjka, Lokunje és Babe strandok.


Aquarius
A strandi sétányon elindulva találjuk az első megállót, az Aquariust. Ez egy igazi modern, tengerparti partyhely. A tánctér helyén itt is lábáztatós medencét találunk, soksok táncoslánnyal. Ha megéheznénk, itt gyorséttermet, illetve pizzériát is találunk. A VIP részlegben saját jakuzzink is lehet.

Kalypso
Kalypso a legelső és egyben a rangidős partyhely. Ez egy szalmatetős, termésköves (naturista) hely, melyet sűrű fenyőerdő vesz körül. A zenei felhozatalra kifejezetten a house stílus a jellemző.

Noa
Új versenyzőként a Noa klub 2011-ben nyitotta meg kapuit. Ez egy 2000 m²-es létesítmény, mely részben a tengerre épült. Medence, két szintes tánctér, 5 bár, yacht kikötő, saját strand, gyorséttermek és masszázs. Egyszóval ez egy igazi földi buliparadicsom!


Kötelezően fizetendő:
Adminisztrációs díj 3 €
Idegenforgalmi adó 12 €
Kaució/apartman, helyszínen fizetendő 350 €

A kaució a szoba sértetlen átadása esetén természetesen visszajár.


Partnerünk, az EUB-Assistance a nap 24 órájában, az év 365 napján készen áll arra, hogy segítséget nyújtson Neked, bárhol is legyél a világban!

Felhívjuk figyelmed, hogy a tengerparti nyaralásra csak a tengerparti biztosítások nyújtanak fedezetet, a klasszikus utasbiztosítás nem!

Biztosítás árak
Tengerpart Nívó 7 napra 11 €
Tengerpart Top 7 napra 14 €
Tengerpart Extra 7 napra 21 €


Kérdés esetén fordulj kollégáinkhoz bizalommal!

Tel: +36 70 339 6339
Email: utazas@meex.hu
A kijárási korlátozás alatt kérjük e-mailben érdeklődjetek.

1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Galéria